Home Progress Report Progress Report video’s

Progress Report video’s

In gesprek met onze stakeholders

Strong heritage. Sustainable progress. Bij VP Capital zetten we ons kapitaal en netwerk in voor duurzame vooruitgang voor volgende generaties. Hoe we dit doen en welke resultaten we boeken, kun je onder andere teruglezen in ons jaarlijkse Progress Report. In onderstaande video’s gaan wij dieper in op een aantal belangrijke elementen van onze duurzaamheidsstrategie. We zijn hiervoor in gesprek gegaan met een aantal van onze stakeholders.

Bekijk de gehele video's hieronder:

Impact investeren

VP Capital Investment directeur Jeroen Heine gaat in gesprek met Guus Verhees, managing partner bij SHIFT Invest. Jeroen en Guus bespreken het belang van impact investing en het afwegen van impact risico en rendement. Daarnaast delen ze hun visie op de impact investeringswereld en bespreken ze de laatste trends.

Doneren

Michel Meerkerk (Directeur Finance & Legal VP Capital) gaat in gesprek met Annemiek van Puijenbroek (lid familie Van Puijenbroek en voorzitter Stichting Annetje) over de rol van filantropie. Annemiek legt uit waarom de familie het belangrijk vindt om te doneren en Michel vertelt meer over hoe VP Capital invulling geeft aan het donatiebeleid.

Family offices

Guus van Puijenbroek (Director Strategic & Family Matters) gaat in gesprek met Astrid Leyssens (Sounding Board on Sustainable Progress) over hoe family office VP Capital de transitie naar impact heeft gemaakt en welke weg daartoe is bewandeld. Ook gaan ze in op het belang van transparantie, het delen van learnings en best practices en het bij elkaar brengen van andere family offices om samen nog meer impact te kunnen maken.

B Corp

Mark Schravesande (projectleider duurzaamheid bij VP Capital) gaat in gesprek met Maarten van Dam (Partner bij PYMWYMIC) over wat het betekent om onderdeel te zijn van de B Corp community. Ook bespreken ze de route naar certificering en wat het hen als bedrijf heeft gebracht.

Onze Sustainable Progress gemeten

We willen met VP Capital bijdragen aan duurzame vooruitgang. Lees hier meer over in ons Progress Report via onderstaande button.

Progress Report