Home Over ons Team

Team

Guus van Puijenbroek

Directeur

“Onze ervaring en middelen als investeerders inzetten om duurzame vooruitgang te stimuleren: daar geloof ik heilig in."

Jeroen Heine

Directeur

“We werken vanuit een langetermijnperspectief bij VP Capital, zowel op intermenselijk vlak als ten aanzien van onze investeringen: het plaatje moet kloppen. Steeds met duurzame resultaten als doel.”

Michel Meerkerk

Financieel directeur

"Ik ervaar een interessante dynamiek tussen de familiehistorie enerzijds en de focus op een duurzame toekomst anderzijds. Bij elke beslissing wordt gekeken wat deze voor lange termijn betekent voor het rendement zowel als voor mens en planeet. Als team streven we ook echt allemaal naar hetzelfde doel: goede beslissingen nemen die bijdragen aan de realisatie van duurzame vooruitgang."

Sjef Jochems

Legal counsel / Adjunct-directeur

“Openheid en onderling vertrouwen staan centraal binnen VP Capital. De zakelijke werkzaamheden worden mooi aangevuld met het familiale karakter van dit bedrijf; een unieke mix.”

José Mulders

Investments / family office manager

“Als kleine groep van enthousiaste professionals stimuleren we elkaar en zijn we kritisch om samen tot de beste resultaten te komen. Dit in een open en familiale sfeer, wat heel prettig werken is.”

Marie-Louise de Beer

Administratief medewerkster

"Je voelt dat de familie van Puijenbroek hier in alle opzichten nauw betrokken is. Het is een klein team maar er gebeurt heel veel en je merkt dat je samen volop in beweging bent.  Ik krijg hier heel wat vertrouwen en geef dat met alle plezier terug."

Evelyne Van Riet

Communicatiespecialist

“De variatie in het portfolio – en dus ook in de communicatie – maakt dat geen twee dagen dezelfde zijn. De duurzame doelstellingen die VP Capital daarbij hanteert passen bovendien helemaal bij mijn persoonlijke interesses, wat deze job extra boeiend maakt.”