Home Over ons

Over ons

Wij zijn een dynamisch ondernemende familie met aandacht voor traditie en een open blik op de toekomst. Onze roots liggen in de Nederlandse textielsector, waar Hendrik van Puijenbroek in 1865 de textielfirma oprichtte die nu HAVEP is. Zijn progressieve en maatschappelijk bewuste visie op ondernemen delen we vandaag nog allemaal.

Manifest

Waar staat de familie van Puijenbroek voor?
In ons manifest omschrijven we wie we zijn, hoe we zijn en wat ons motiveert.
Het schetst onze karakters, onze visie en onze manier van handelen.
Zoals we dat al 5 generaties lang doen.

 

Ons manifest

Team

Het kleine maar hechte team van VP Capital werkt dagelijks aan investeringen die meer opleveren dan alleen financieel rendement. Onze medewerkers hebben een omvangrijke en diepgaande kennis en ervaring op het gebied van o.a. business development, ondernemerschap, corporate finance, financieringen, accountancy en bedrijfswaarderingen.

Onze persoonlijke aanpak

Geschiedenis

De familie van Puijenbroek heeft een lange historie in de Nederlandse textielindustrie. De grondslag werd gelegd door Hendrik van Puijenbroek, die in 1865 de BV Textielfabrieken H. van Puijenbroek oprichtte. In zijn werkwijze was hij een pionier. Hij voerde een sociaal beleid voor de textielwerkers en introduceerde de fabrieksweverij.

De basis van onze expertise